Merken

Hoogwaardige audio die adembenemend is.

Met onze uitgebreide catalogus met apparaten kunt u de live-ervaring bij u thuis brengen. Of als je onderweg je muziek leuk vindt, leveren we elke cimbaalcrash en plukken een snaar in een helder isolement recht op je oren af.

Met de bekroonde ARIES introduceerde AURALiC de wereld voor draadloze High-Resolution-streaming.

Of je favoriete muziek nu afkomstig is van een computer of mediaserver op je lokale netwerk, online streaming of zelfs een aangesloten USB-station, de ARIES streamt alles rechtstreeks naar je bestaande hifi-installatie.

Onze klanten zijn verheugd om een grote verscheidenheid aan producten te vinden, die nieuw en interessant zijn voor de markt.

Bestline is een geautoriseerde dealer van de merken Fiio, Soundmagic, Podspeakers van Scandyna, Audioroom en anderen. We zijn erg blij om u te vertellen dat u nu spelers, luidsprekers, DAC, koptelefoons, oortelefoons, kabels, hoofdtelefoonversterkers en vele andere nuttige dingen in onze winkel kunt vinden. Wij bieden u de mogelijkheid om onze eigen unieke levensstijl te creëren door middel van de trendy, modieuze en creatieve producten.
Design + hoge kwaliteit is onze deugd.

Roon is anders ontworpen dan de meeste audiosystemen die er zijn.

Roon bestaat uit een enkele kern en zoveel mogelijk bedieningselementen en uitgangen als u nodig heeft. Dit betekent dat u dezelfde Roon-ervaring krijgt, of u nu op één pc of op apparaten in uw huis werkt.

ikko Audio – een bijzonder en nieuw head-fi merk!

De fabrikant richt zich met haar ‘FREE’-concept op een maximale muzikale vrijheid van muziekliefhebbers. De fabrikant levert kwalitatief goed klinkende head-fi producten met een onderscheidend en innovatief product design. Nadat wij de eerste head-fi oplossingen van IKKO hebben beluisterd zijn we direct overtuigd.

© Copyright - Network Media Systems 2019 - Website by Luxurybird.nl