Merken

Hoogwaardige audio die adembenemend is.

Met onze uitgebreide catalogus met apparaten kunt u de live-ervaring bij u thuis brengen. Of als je onderweg je muziek leuk vindt, leveren we elke cimbaalcrash en plukken een snaar in een helder isolement recht op je oren af.

Met de bekroonde ARIES introduceerde AURALiC de wereld voor draadloze High-Resolution-streaming.

Of je favoriete muziek nu afkomstig is van een computer of mediaserver op je lokale netwerk, online streaming of zelfs een aangesloten USB-station, de ARIES streamt alles rechtstreeks naar je bestaande hifi-installatie.

Van origine is Audioengine een luidsprekerfabrikant van actieve hifi-luidsprekers en is gevestigd in het Amerikaanse Austin Texas.

Niet zelden werd de Audioengine A5 bekroond als een van de best klinkende speakers in vergelijkende productreviews.

Onze klanten zijn verheugd om een grote verscheidenheid aan producten te vinden, die nieuw en interessant zijn voor de markt.

Bestline is een geautoriseerde dealer van de merken Fiio, Soundmagic, Podspeakers van Scandyna, Audioroom en anderen. We zijn erg blij om u te vertellen dat u nu spelers, luidsprekers, DAC, koptelefoons, oortelefoons, kabels, hoofdtelefoonversterkers en vele andere nuttige dingen in onze winkel kunt vinden. Wij bieden u de mogelijkheid om onze eigen unieke levensstijl te creëren door middel van de trendy, modieuze en creatieve producten.
Design + hoge kwaliteit is onze deugd.

Volumio – Italiaans streaming merk met een duidelijke visie

Ben je op zoek naar een compacte UPnP netwerkspeler met veel mogelijkheden en een perfecte geluidskwaliteit, dan is deze Primo muziekspeler van Volumio de muziekspeler voor jou. Alles bij deze Volumio Primo is gericht op gebruiksgemak en een optimale muziekbeleving. Het gehele systeem is ontworpen op basis van een krachtig platform met een licht besturingssysteem om het systeem niet onnodig te belasten. Hiermee heeft deze Volumio Primo altijd voldoende processorkracht beschikbaar voor de muziekweergave.

Roon is anders ontworpen dan de meeste audiosystemen die er zijn.

Roon bestaat uit een enkele kern en zoveel mogelijk bedieningselementen en uitgangen als u nodig heeft. Dit betekent dat u dezelfde Roon-ervaring krijgt, of u nu op één pc of op apparaten in uw huis werkt.

ikko Audio – een bijzonder en nieuw head-fi merk!

De fabrikant richt zich met haar ‘FREE’-concept op een maximale muzikale vrijheid van muziekliefhebbers. De fabrikant levert kwalitatief goed klinkende head-fi producten met een onderscheidend en innovatief product design. Nadat wij de eerste head-fi oplossingen van IKKO hebben beluisterd zijn we direct overtuigd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag in huis!

Kennis en advies

Onze support gaat verder dan alleen het leveren van producten, wij hebben grondige kennis van de producten die wij leveren.

Uitgebreid dealernetwerk

Op onze dealerpagina kunt u direct zien waar u onze producten kunt kopen.

© Copyright - Network Media Systems 2019 - Website by Luxurybird.nl