Merken

iFi Audio

iFi Audio is een fabrikant die in zijn relatief jonge bestaan een enorm goede reputatie heeft opgebouwd onder muziekliefhebbers. De producten van iFi Audio worden gemaakt door audiofielen voor audiofielen en blinken hierbij uit in functionaliteit, gebruiksgemak en geluidskwaliteit.

De producten van iFi Audio worden ontwikkeld en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk. De gebruikte componenten zijn afkomstig uit Duitsland, de VS en Japan. Ondanks iFi kiest voor kwalitatief goede componenten hebben de producten een sublieme prijs-prestatie verhouding. Niet voor niets kiezen veel computer audiophiles en liefhebbers van hoogwaardige head-fi voor de oplossingen van iFi Audio.

FiiO

FiiO Electronics Technology, zoals het bedrijf voluit heet, is opgericht en gevestigd in Guangzhou. FiiO levert een breed product portfolio op het gebied van Head-Fi, portable audio en connectivity. Welk product of oplossing van FiiO je ook kiest, de verhouding tussen prijs en prestaties is ongeëvenaard. Dat FiiO als hifi-merk goed wordt ontvangen blijkt wel uit de vele lovende recensies van zowel de internationale vakpers als van tevreden FiiO gebruikers.

Volumio – Italiaans streaming merk met een duidelijke visie

Ben je op zoek naar een compacte UPnP netwerkspeler met veel mogelijkheden en een perfecte geluidskwaliteit, dan is deze Primo muziekspeler van Volumio de muziekspeler voor jou. Alles bij deze Volumio Primo is gericht op gebruiksgemak en een optimale muziekbeleving. Het gehele systeem is ontworpen op basis van een krachtig platform met een licht besturingssysteem om het systeem niet onnodig te belasten. Hiermee heeft deze Volumio Primo altijd voldoende processorkracht beschikbaar voor de muziekweergave.

Roon is anders ontworpen dan de meeste audiosystemen die er zijn.

Roon bestaat uit een enkele kern en zoveel mogelijk bedieningselementen en uitgangen als u nodig heeft. Dit betekent dat u dezelfde Roon-ervaring krijgt, of u nu op één pc of op apparaten in uw huis werkt.

ikko Audio – een bijzonder en nieuw head-fi merk!

De fabrikant richt zich met haar ‘FREE’-concept op een maximale muzikale vrijheid van muziekliefhebbers. De fabrikant levert kwalitatief goed klinkende head-fi producten met een onderscheidend en innovatief product design. Nadat wij de eerste head-fi oplossingen van IKKO hebben beluisterd zijn we direct overtuigd.

Kinera – Juweeltjes voor de oren

Kinera levert hoogwaardig gefabriceerde in-ear monitors met een unieke optiek en een premium geluidskwaliteit. De instappers hebben een hybride bouwwijze met een dynamische driver voor het laag en een Balanced Armature driver voor midden en hoog. Naar mate de hoofdtelefoon hoger is gepositioneerd, zijn de oordopjes voorzien van meerdere drivers waarbij de hybride topmodellen zelfs zijn voorzien van additionele elektrostatische drivers. Welk model er ook wordt verkozen, de verhouding tussen prijs en prestaties is ongeëvenaard.

HiFi Rose – Perfect voor jouw lifestyle

De lifestyle van de muziekliefhebber is sterk in beweging en hierom focust HiFi Rose zich als fabrikant van mediaspelers op de toepassing van moderne technologie om aansluiting bij deze lifestyle te vinden. HiFi Rose heeft haar mediaspelers voorzien van een intuïtief touchscreen waarop een gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface wordt weergegeven en bovendien ook videobeelden kan weergeven.  Het concept is geboren uit de droom nieuwe muziek te kunnen ontdekken met een vergelijkbare beleving als het ontdekken van nieuwe landen en culturen zoals tijdens een wereldreis.

Sendy – Gevestigde producent van highend headphones.

Sivga Electronic Technology Co. Ltd is een in China gevestigde producent van highend headphones. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd onder Head-Fi liefhebbers wereldwijd. Naast de bescheiden geprijsde hoofdtelefoons van het merk Sivga levert de fabrikant tevens hoogwaardige koptelefoons onder de merknaam Sendy Audio.

Sivga – Gevestigde producent van highend headphones.

Sivga Electronic Technology Co. Ltd is een in China gevestigde producent van highend headphones. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd onder Head-Fi liefhebbers wereldwijd. Naast de bescheiden geprijsde hoofdtelefoons van het merk Sivga levert de fabrikant tevens hoogwaardige koptelefoons onder de merknaam Sendy Audio.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag in huis!

Kennis en advies

Onze support gaat verder dan alleen het leveren van producten, wij hebben grondige kennis van de producten die wij leveren.

Uitgebreid dealernetwerk

Op onze dealerpagina kunt u direct zien waar u onze producten kunt kopen.

© Copyright - Network Media Systems 2019 - Website by Luxurybird.nl